Zoek woningen

Plaats
Types
van
tot
Adres

Aanbod in kaart

Zoeken via google maps

Zoekresultaat

123 objecten
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 13
Koperwiek 25 Nieuw!

Slaapkamer en badkamer op begane grond ! Deze mooi gelegen ROYAAL UITGEBOUWDE 2/1KAPWONING heeft door de aanbouw een woonkamer van ruim 11 meter diep! Bovendien is er nog een aangebouwde slaap/hobbykamer met badkamer. Op de verdieping nog 2 slaapkamers en een tweede badkamer.

Lijsterlaan 48 Nieuw!

Wat een ruimte ! Op extra groot perceel gelegen ROYAAL UITGEBOUWDE 2/1 KAP WONING MET GARAGE. Door de over de hele breedte uitgebouwde woonkamer en de verplaatste keuken bedraagt de leefruimte op de begane grond circa 60 m2 ! Door aankoop van extra grond is de kavelgrootte 363 m2.

Wilt u meer informatie over deze woning? Scan dan de QR-code of ga naar www.vandiestenvandiest.nl voor een uitgebreide digitale woningbrochure!

Mauritslaan 12 Nieuw!

Wat een fantastische locatie ! In rustige, geliefde wijk gelegen karakteristieke VRIJSTAANDE VOOROORLOGSE WONING MET STENEN SCHUUR. Ook heeft deze bijzonder sfeervolle woning een badkamer en extra kamer op de begane grond. De kavel is ruim 600 m2 groot. Diepe en zonnige achtertuin.

Stationsstraat 105 D Nieuw!

Gezellig en makkelijk ! In dit DRIEKAMER APPARTEMENT MET BALKON EN BERGING is het heerlijk wonen in hartje centrum. Overdag de winkels en terrasjes om de hoek, en ’s avonds toch heerlijk rustig (autovrij gedeelte). Door de ligging op de bovenste verdieping geen bovenburen. Mooi vrij uitzicht !

Koningin Emmalaan 29 11 Nieuw!

Bijna alles is aangepakt in dit appartement: badkamer vernieuwd, toilet dichtgemaakt en vernieuwd, muren en plafond gestuukt, nieuwe wandcontactdozen, nieuwe binnendeuren, etc. Dit fraaie en luxe appartement is gelegen op de tweede woonlaag, dus u houdt visueel contact met de grond. De oppervlakte van het appartement is circa 70 m2. Door de handige indeling zijn de ruimtes royaal: een woonkamer van 7 x 4 meter (28 m2) en riante slaapkamer van 5,80 x 3,50 meter (20 m2). Daarnaast is er een separaat gasten toilet, een badkamer met douche en tweede toilet, praktische bergkasten en een luxe uitgevoerde, gesloten keuken.
Dit appartement is heerlijk rustig gelegen aan de achterzijde van de “Croonenburgh” en kijkt uit over een gazon richting de boomrijke Frederik Hendriklaan.
De garage (tegen meerprijs, vraagprijs € 11.000,--) is gelegen aan de achterzijde van het complex en te bereiken via het souterrain. Daar bevinden zich ook de berging en algemene fietsenberging. De garage is netjes afgewerkt en voorzien van een elektrische deuropener.

Rietgorsmeen 62 Nieuw!

Heel veel ruimte en een speelse indeling ! Dat biedt deze ROYALE SPLIT-LEVEL WONING MET GROTE STUDEERKAMER, INPANDIGE GARAGE EN BALKON. Mooi gelegen in een geliefde woonwijk, op maar een steenworp afstand van de strandjes van het Wolderwijd. Ideaal voor surfliefhebbers!

Steynlaan 157 Nieuw!

Gelijk bij de hei ! Bijzonder mooi gelegen ROYALE EENGEZINSWONING MET GARAGE EN CARPORT. Deze woning heeft een inhoud van maar liefst 430 m2 (extra breed, grote type) en heeft de mogelijkheid van 5 -6 kamers. Fantastisch gelegen, gelijk bij hei en bos en met uitzicht over een plantsoen.

Wilhelminalaan 5 Nieuw!

Luxe en ruimte ! Dat karakteriseert deze in 2008 geheel gerenoveerde VILLA MET VERANDA, GARAGE EN CARPORT. Deze geweldige woning beschikt over maar liefst 9 werk/slaapkamers, waarvan 3 op de begane grond, en 2 badkamers. Mooie ligging in villawijk op 1220 m2 grond, nabij centrum.

BADKAMER EN SLAAPKAMER OP BEGANE GROND! Deze UITGEBOUWDE HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE is gelegen op een heel geliefde locatie, is degelijk gebouwd in 2000 en uitstekend geïsoleerd. Ook heel geschikt als seniorenwoning. Een fraaie woning met veel ruimte en een zonnige tuin!

Wilt u meer informatie over deze woning? Scan dan de QR-code of ga naar www.vandiestenvandiest.nl voor een uitgebreide digitale woningbrochure!

Kavel 1900 m2 in de villawijk! In de geliefde Koninginnebuurt ligt deze SFEERVOLLE VILLA MET GARAGE verscholen in het groen op een wel heel fraai en riant perceel van bijna 2000 m2. Zeer geliefde locatie, heel gunstig ten opzichte van de bossen, de A28, het NS station en het centrum van het dorp !

Wilt u meer informatie over deze woning? Scan dan de QR-code of ga naar www.vandiestenvandiest.nl voor een uitgebreide digitale woningbrochure!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 13