Zoek woningen

Plaats
Types
van
tot
Adres

Aanbod in kaart

Zoeken via google maps

Zoekresultaat

127 objecten
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 13
Schoolweg 66 Nieuw!

Dit is heel bijzonder!  DIRECT AAN DE BOSRAND GELEGEN ROYAAL UITGEBOUWDE HOEKWONING MET CARPORT EN BERGING. Deze woning is zowel achter als opzij uitgebouwd en ligt op een mooi hoekperceel in de geliefde wijk Ermelo-Oost, letterlijk tegenover het bos. U wandelt zo het bos in !                                                                                                      

Zwaluwstraat 112 Nieuw!

Hier kunt u zo in ! ROYALE EN GEZELLIGE EENGEZINSWONING MET PARKEERPLAATS, SCHUUR EN RUIME TUIN. In deze woning is in de loop der tijd veel geïnvesteerd in verbeteringen en extra’s, zowel binnen als buiten ! De houten gevels zijn zowel voor als achter vervangen door metselwerk. 

Cronjestraat 15 Nieuw!

In gezellig hofje gelegen LUXE UITGEVOERDE MIDDENWONING MET UITGEBOUWDE KEUKEN, NOKVERHOGING (DAKKAPEL MET VERHOOGDE NOK) EN STENEN BERGING MET OVERKAPPING.

Voorzien van luxe, vernieuwd toilet en luxe badkamer. Instapklaar ! 

Huygenslaan 20 A Nieuw!

In mooie villawijk nabij het bos gelegen ROYALE EN DEGELIJK GEBOUWDE VRIJSTAANDE WONING MET STUDEER/SLAAPKAMER OP DE BEGANE GROND EN EXTRA GROTE GARAGE. Deze heerlijk ruime en lichte woning heeft een woonoppervlakte van bijna 200 m2 en een kavel van 850 m2.

Jacob Catslaan 55 Nieuw!

Gelijkvloers wonen aan de bosrand ! Deze bijzonder fraai afgewerkte LUXE BUNGALOW MET CARPORT ligt gelijk aan het bos en heeft alles gelijkvloers (dus geen trappen meer!). Bovendien is deze bungalow tot in de puntjes onderhouden en heeft deze een zeer fraai aangelegde en zonnige tuin.

Slaapkamer en badkamer op begane grond ! Deze mooi gelegen ROYAAL UITGEBOUWDE 2/1KAPWONING heeft door de aanbouw een woonkamer van ruim 11 meter diep! Bovendien is er nog een aangebouwde slaap/hobbykamer met badkamer. Op de verdieping nog 2 slaapkamers en een tweede badkamer.

Wat een ruimte ! Op extra groot perceel gelegen ROYAAL UITGEBOUWDE 2/1 KAP WONING MET GARAGE. Door de over de hele breedte uitgebouwde woonkamer en de verplaatste keuken bedraagt de leefruimte op de begane grond circa 60 m2 ! Door aankoop van extra grond is de kavelgrootte 363 m2.

Wilt u meer informatie over deze woning? Scan dan de QR-code of ga naar www.vandiestenvandiest.nl voor een uitgebreide digitale woningbrochure!

Wat een fantastische locatie ! In rustige, geliefde wijk gelegen karakteristieke VRIJSTAANDE VOOROORLOGSE WONING MET STENEN SCHUUR. Ook heeft deze bijzonder sfeervolle woning een badkamer en extra kamer op de begane grond. De kavel is ruim 600 m2 groot. Diepe en zonnige achtertuin.

Gezellig en makkelijk ! In dit DRIEKAMER APPARTEMENT MET BALKON EN BERGING is het heerlijk wonen in hartje centrum. Overdag de winkels en terrasjes om de hoek, en ’s avonds toch heerlijk rustig (autovrij gedeelte). Door de ligging op de bovenste verdieping geen bovenburen. Mooi vrij uitzicht !

Bijna alles is aangepakt in dit appartement: badkamer vernieuwd, toilet dichtgemaakt en vernieuwd, muren en plafond gestuukt, nieuwe wandcontactdozen, nieuwe binnendeuren, etc. Dit fraaie en luxe appartement is gelegen op de tweede woonlaag, dus u houdt visueel contact met de grond. De oppervlakte van het appartement is circa 70 m2. Door de handige indeling zijn de ruimtes royaal: een woonkamer van 7 x 4 meter (28 m2) en riante slaapkamer van 5,80 x 3,50 meter (20 m2). Daarnaast is er een separaat gasten toilet, een badkamer met douche en tweede toilet, praktische bergkasten en een luxe uitgevoerde, gesloten keuken.
Dit appartement is heerlijk rustig gelegen aan de achterzijde van de “Croonenburgh” en kijkt uit over een gazon richting de boomrijke Frederik Hendriklaan.
De garage (tegen meerprijs, vraagprijs € 11.000,--) is gelegen aan de achterzijde van het complex en te bereiken via het souterrain. Daar bevinden zich ook de berging en algemene fietsenberging. De garage is netjes afgewerkt en voorzien van een elektrische deuropener.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 13