Zoek woningen

Plaats
Types
van
tot
Adres

Aanbod in kaart

Zoeken via google maps

Zoekresultaat

32 objecten
1 | 2 | 3 | 4
van Lennepstraat 44 Nieuw in de verkoop!

Goed onderhouden TUSSENWONING met diepe tuin op het zuiden met veel privacy en heerlijke veranda! Tuingerichte woonkamer, keuken 2006, handige kelder, sanitair 2014, 4 slaapkamers. Grotendeels nieuwe kozijnen, goed geïsoleerd, 2019 volledig nieuw dak, dakkapel en dakraam. Bouwjaar 1989.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.vanlennepstraat44.nl!

Dokter Scheurerlaan 30 Nieuw in de verkoop!

Op een prachtige locatie gelegen VRIJSTAANDE WONING met oprit en ruime berging op een perceel van 1000 m². Woonoppervlak 81 m². Naar eigen inzicht te moderniseren. Voorzien van CV en grotendeels glasisolatie. Aan de voorzijde vrij uitzicht. Royale achtertuin, deels grenzend aan een bosperceel en weiland.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.dokterscheurerlaan30.nl!

Hulstlaan 3 Nieuw in de verkoop!

Sfeervolle VRIJSTAANDE JAREN-30 WONING met grote schuur, ruime oprit en fijne tuin rondom. Gelegen op een perceel van 558 m² in de geliefde wijk Ermelo-Oost dichtbij het bos. Woonop. ca. 97 m². Volledig gerenoveerd sinds 2010 o.a. al het leidingwerk, goed geïsoleerd en een nieuwe keuken en sanitair.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.hulstlaan3.nl!

Heerlijk vrij gelegen HOEKWONING met garage, grote berging, knusse veranda en achtertuin ZW! Supermarkt op 100 meter en vlakbij de Groevenbeekse heide, sportvoorzieningen, NS-station en centrum. Woonkamer met schuifpui, kunststof dakkapel, een zonnecollector en 8 zonnepanelen.

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.herderlaan11.nl!

Royale HOEKWONING met oprit, bergingen, achtertuin en dakterras. Heel vrije ligging met aan de achterzijde een waterpartij en brede groenvoorziening. Vlakbij het centrum en toch rustig! Strandjes en Wolderwijd op circa 150 meter! Uitstekende mogelijkheden voor kantoor/praktijk b.g. Woonoppervlak 155 m².

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.emdenmeen52.nl!

Sfeervolle VILLA met aangebouwde ruime garage en carport op een perceel van 991 m². Woonoppervlak 192 m²! Woonkamer met vide en serre, keuken met eetkamer, slaapkamer en badkamer op begane grond. Achtertuin op het westen met veel privacy. Rustige locatie aan een brede laan vlakbij het Slingerbos!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.rooseveltlaan8.nl!

Fraai gelegen BOUWKAVEL met een perceel oppervlakte van circa 1335 m2 met een bouwmogelijkheid voor een woning met een bouwblok van 12 x 15 m, goothoogte van 4m en een totale hoogte van 8m. Mogelijkheid voor een bijgebouw met een bouwblok van 150m2.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar onze site www.vandiestenvandiest.nl voor een uitgebreide digitale woningbrochure!

 

Deze in de jaren ’60 gebouwde eengezinswoning staat op een prachtige plek in de straat. Veel vrijheid voor de deur en achter een dubbele garage. De woning is in 1975 uitgebouwd waardoor een fijne ruime woonkamer is ontstaan. Tevens is er toen een handige bijkeuken gecreëerd. Ruimte met mogelijkheden.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.kanoweg57.nl!

Markante rietgedekte VILLA met dubbele rietgedekte garage gelegen op een prachtige locatie in de Dichtersbuurt. Kaveloppervlak 1503 m², woonopp. ca. 245 m²! Heerlijke veranda, veel sfeer, rust en ruimte! Bijgebouw (ca. 85 m²) uitstekend geschikt voor mantelzorg, werken aan huis of bed & breakfast!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.vondellaan10ermelo.nl!

 

 

 

 

1 | 2 | 3 | 4