Zoek woningen

Plaats
Types
van
tot
Adres

Aanbod in kaart

Zoeken via google maps

Zoekresultaat

28 objecten
1 | 2 | 3 | 4
Van Emsthof 13 Nieuw in de verkoop!

Halfvrijstaande woning met een fraaie vormgeving, oprit en extra grote aangebouwde garage. Gelegen aan een leuk hofje met vrij uitzicht aan de voorzijde. Achtertuin met veel privacy op het westen. Centrum dichtbij. L-vorm woonkamer, open keuken, bijkeuken. Perceel 382 m². Woonopp. ca. 138 m². Volledige isolatie. Bouwjaar 1985.

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.vanemsthof13.nl

Royale TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING met aangebouwde garage en diepe achtertuin (Z)! Mooie locatie met vrije ligging. Perceel 452 m²! Woonopp. ca. 169 m²! Ruime woonkamer, begane grond extra kamer, 4 slaapkamers, dakterras (Z). Uitstekende mogelijkheden voor kantoor/praktijk aan huis of mantelzorg.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.geelgorsstraat25.nl!

Irenelaan 8 Verkocht onder voorbehoud!

Riante halfvrijstaande villa met carport op een prachtig gelegen kavel van bijna 500 m²! Woonoppervlak ruim 150 m²! In 2000 is de woning fors uitgebouwd en op luxe wijze gemoderniseerd. Royale woonkamer, heerlijke woonkeuken en studeer-/ werkkamer op de begane grond. Zonnige tuin met veel privacy

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.irenelaan8.nl!

van Lennepstraat 44 Verkocht onder voorbehoud!

Goed onderhouden TUSSENWONING met diepe tuin op het zuiden met veel privacy en heerlijke veranda! Tuingerichte woonkamer, keuken 2006, handige kelder, sanitair 2014, 4 slaapkamers. Grotendeels nieuwe kozijnen, goed geïsoleerd, 2019 volledig nieuw dak, dakkapel en dakraam. Bouwjaar 1989.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.vanlennepstraat44.nl!

Op een prachtige locatie gelegen VRIJSTAANDE WONING met oprit en ruime berging op een perceel van 1000 m². Woonoppervlak 81 m². Naar eigen inzicht te moderniseren. Voorzien van CV en grotendeels glasisolatie. Aan de voorzijde vrij uitzicht. Royale achtertuin, deels grenzend aan een bosperceel en weiland.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.dokterscheurerlaan30.nl!

Sfeervolle VRIJSTAANDE JAREN-30 WONING met grote schuur, ruime oprit en fijne tuin rondom. Gelegen op een perceel van 558 m² in de geliefde wijk Ermelo-Oost dichtbij het bos. Woonop. ca. 97 m². Volledig gerenoveerd sinds 2010 o.a. al het leidingwerk, goed geïsoleerd en een nieuwe keuken en sanitair.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.hulstlaan3.nl!

Heerlijk vrij gelegen HOEKWONING met garage, grote berging, knusse veranda en achtertuin ZW! Supermarkt op 100 meter en vlakbij de Groevenbeekse heide, sportvoorzieningen, NS-station en centrum. Woonkamer met schuifpui, kunststof dakkapel, een zonnecollector en 8 zonnepanelen.

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.herderlaan11.nl!

Royale HOEKWONING met oprit, bergingen, achtertuin en dakterras. Heel vrije ligging met aan de achterzijde een waterpartij en brede groenvoorziening. Vlakbij het centrum en toch rustig! Strandjes en Wolderwijd op circa 150 meter! Uitstekende mogelijkheden voor kantoor/praktijk b.g. Woonoppervlak 155 m².

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.emdenmeen52.nl!

Sfeervolle VILLA met aangebouwde ruime garage en carport op een perceel van 991 m². Woonoppervlak 192 m²! Woonkamer met vide en serre, keuken met eetkamer, slaapkamer en badkamer op begane grond. Achtertuin op het westen met veel privacy. Rustige locatie aan een brede laan vlakbij het Slingerbos!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.rooseveltlaan8.nl!

1 | 2 | 3 | 4