Zoek woningen

Plaats
Types
van
tot
Adres

Aanbod in kaart

Zoeken via google maps

Zoekresultaat

30 objecten
1 | 2 | 3 | 4
De la Reystraat 190 Nieuw in de verkoop!

Over de volledige breedte uitgebouwde TUSSENWONING met garage en carport. Geliefde locatie aan de rand van de Groevenbeekse heide! Geweldige woonkeuken 2017 met royale opstelling van ongekende topklasse! Prachtige afscheiding tussen woonkamer en woonkeuken voorzien van gashaard.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.delareystraat190.nl!

Ds. Medenbachweg 40 Nieuw in de verkoop!

Aan de rand van het centrum gelegen SEMI-BUNGALOW met garage en berging. Voorzijde vrij uitzicht! Ruim 20 meter diepe achtertuin! Begane grond 1 slaapkamer en badkamer. Eerste verdieping ruime overloop en grote slaapkamer ( 2e slaapkamer mogelijk). Naar eigen inzicht te moderniseren. Perceel 556 m².

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.dsmedenbachweg40.nl!

Meidoornlaan 6 Nieuw in de verkoop!

Goed onderhouden TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING met verlengde garage, carport en oprit. Brede achtertuin op het zuidwesten met veranda (2013)! Perceel 271 m². Geliefde en rustige locatie in Ermelo-Oost op ca. 100 meter van het bos! Volledig geïsoleerd en in 2013 zijn 18 zonnepanelen geplaatst!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.meidoornlaan6.nl!

 

 

Van Pallandtlaan 3 Nieuw in de verkoop!

Uitgebouwde TUSSENWONING met een mooi vrije ligging. Speeltuin achter. Woonkamer voorzijde, heerlijke woonkeuken met luxe opstelling, 1e verd. badkamer met douche en toilet, 3 slaapkamers, 2e verd. ruime slaapkamer met dakkapel. Woonoppervlak ca. 114 m². Perceel 155 m². Bouwjaar 1987

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.vanpallandtlaan3.nl!

Van Emsthof 5 Nieuw in de verkoop!

Geschakelde woning met een fraaie vormgeving, aangebouwde garage en oprit gelegen aan een leuk hofje. Achtertuin met veel privacy op het zuidoosten. L-vorm woonkamer, open keuken 2013 - in gebruik sinds 2017, badkamer 2015 - in gebruik sinds 2017. Perceel 300 m², woonopp. ca. 126 m². Bouwjaar 1984, volledige isolatie.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.vanemsthof5.nl!

Deze zeer verzorgde tweekapper met garage ligt op een hele fraaie plek in Harderwijk-Frankrijk. Achter vrij uitzicht door de grote tuinen van de achterburen voor vrij gelegen aan het rustige pleintje. De brede kavel geeft veel vrijheid, ruimte en een achterom over het eigen terrein. Buiten en binnen ruim en met een hoog afwerkingsniveau.

 

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.kortekamp55.nl!

Met de stad om de hoek, toch wonen in het groen. Dat kan hier bij uitstek. Op dit prachtig ingerichte perceel van 3.730m2 staat een zeer vriendelijk en ruime vrijstaande woning met vrijstaande schuur/garage en carport. Recent prachtig opgeknapt aan de buitenzijde en zeer goed onderhouden. 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.horloseweg6.nl!

 

In een leuke, ruime straat staat deze prettige eengezinswoning. De diepe achtertuin en de ruimte binnen zorgen voor een goede basis. Een woning in deze prijsklasse geeft u de gelegenheid om naar eigen smaak de woning te moderniseren.


Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.kortenaerlaan33.nl!

Met dit bovenste appartement in dit kleinschalige appartementen gebouw heeft u een uniek object voor ogen. Opvallend zijn het ruime woonoppervlak (141m2) en het prachtige uitzicht over de parkachtige omgeving. Een heerlijk zonnig balkon (loggia) met zonnewering maakt het geheel compleet. U bent van harte welkom.

 

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.operettedreef35.nl!

1 | 2 | 3 | 4