Woningaanbod Exclusief

Aanbod in kaart

Zoeken via google maps

Met de stad om de hoek, toch wonen in het groen. Dat kan hier bij uitstek. Op dit prachtig ingerichte perceel van 3.730m2 staat een zeer vriendelijk en ruime vrijstaande woning met vrijstaande schuur/garage en carport. Recent prachtig opgeknapt aan de buitenzijde en zeer goed onderhouden. 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.horloseweg6.nl!

 

Lees verder >
eengezinswoning
€ 725.000,- k.k.
Jan van Malesteinweg 5 Verkocht onder voorbehoud!

Vrijstaand huis op bijna 1000 m2 grond nabij het centrum van Ermelo dat is toch wel uniek te noemen. De woning staat in een sfeervolle straat op loopafstand van de winkels. Door de kavelgrootte zijn er veel mogelijkheden met de woning. De woning is gebouwd in 1999 en is zeer goed onderhouden. Kortom een buitenkans!

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.janvanmalesteinweg5.nl!

 

Lees verder >
eengezinswoning
€ 509.000,- k.k.

Karakteristieke VRIJSTAANDE JAREN-30 VILLA met garage en een heerlijke tuin rondom met veel privacy. Prachtige en rustige locatie in de geliefde Dichtersbuurt, aan de rand van de bossen van De Hoge Veluwe - een van de mooiste natuurparken in Nederland! Ook het centrum van Ermelo en ontsluitingswegen naar de A28 en N302 zijn dichtbij.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de woningwebsite www.vondellaan11.nl!

Lees verder >
villa
€ 770.000,- k.k.

Stijlvolle riante VILLA, onder architectuur gebouwd, met aangebouwde garage en zeer ruime achtertuin op het zuidwesten in de mooie Koninginnebuurt in het gezellige Ermelo. Ideaal als u op zoek bent naar wonen omringd door bos, heide en strand. Bouwjaar 1985. Woonopp. ca. 190 m². Perceel 880 m².

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.prinsclauslaan7.nl

Lees verder >
villa
€ 895.000,- k.k.

Exclusieve en stijlvolle VILLA met royale parkeer-/ hobbykelder, vrijstaande kantoor-/  praktijkruimte / atelier en een oranjerie. Onder architectuur gebouwd in 2005 en schitterend gelegen op een mooie zichtlocatie in de villawijk, dicht bij het centrum en het bos. Zeer fraai aangelegd perceel van ruim 3000 m².

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.harderwijkerweg47.nl!

Lees verder >
villa
€ 1.390.000,- k.k.

Royaal penthouse op 2e en 3e verdieping van een stijlvol en kleinschalig complex op een fraaie locatie in het centrum! Woonoppervlak circa 187 m²! Overdekt terras circa 16 m² op het westen. Vrij uitzicht over het Raadhuisplein en de groene omgeving daar achter. Complex voorzien van lift. Bouwjaar 1999.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.raadhuisplein5.nl!

Lees verder >
penthouse
€ 475.000,- k.k.

Royale BUNGALOW met dubbele garage en carport op een hoekperceel van ca. 1520 m² in de geliefde Dichtersbuurt! Woonopp. ca. 183 m²! Uitgebouwde lichte woonkamer, ruime keuken, 4 slaap-/ werkkamers, 2 badkamers. Alles gelijkvloers (m.u.v. een enkele trede). Fraai aangelegde tuin. Vlakbij het bos!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.bilderdijklaan15.nl!

Lees verder >
bungalow
€ 715.000,- k.k.

Mooi gelegen VRIJSTAANDE WONING met garage en een vrijstaand bijgebouw van maar liefst ca. 160 m²! Ideaal als u kantoor-/ bedrijf aan huis wilt, voor een gebruik als Bed & Breakfast, mantelzorg of voor uw hobby’s zoals auto’s of atelier! Kavel 861 m². Dicht bij het centrum en ook het NS-station en de A-28 zijn vlot te bereiken.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.dennenlaan28.nl!

 

 

Lees verder >
eengezinswoning
€ 699.000,- k.k.

Prachtig gelegen bouwkavel van circa 1515 m² met woonbestemming. De aankoop van meer of minder grond is bespreekbaar. Bouwblok 11 m x 15 m. Bouwhoogte max. 11 m. Op het perceel staat nu nog een loods van ca. 800 m³, aangesloten op gas, elektra, water en riolering. Locatie grenzend aan het bos!

Wilt u meer informatie over deze kavel met loods? Ga naar de unieke woningwebsite www.bosrand23a.nl!

 

 

Lees verder >
Bouwgrond
€ 495.000,- k.k.