Woningaanbod Exclusief

Aanbod in kaart

Zoeken via google maps

Sfeervolle VRIJSTAANDE JAREN-30 WONING met grote schuur, ruime oprit en fijne tuin rondom. Gelegen op een perceel van 558 m² in de geliefde wijk Ermelo-Oost dichtbij het bos. Woonop. ca. 97 m². Volledig gerenoveerd sinds 2010 o.a. al het leidingwerk, goed geïsoleerd en een nieuwe keuken en sanitair.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.hulstlaan3.nl!

Lees verder >
eengezinswoning
€ 469.000,- k.k.

Sfeervolle VILLA met aangebouwde ruime garage en carport op een perceel van 991 m². Woonoppervlak 192 m²! Woonkamer met vide en serre, keuken met eetkamer, slaapkamer en badkamer op begane grond. Achtertuin op het westen met veel privacy. Rustige locatie aan een brede laan vlakbij het Slingerbos!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.rooseveltlaan8.nl!

Lees verder >
villa
€ 845.000,- k.k.
Vondellaan 10 Verkocht onder voorbehoud!

Markante rietgedekte VILLA met dubbele rietgedekte garage gelegen op een prachtige locatie in de Dichtersbuurt. Kaveloppervlak 1503 m², woonopp. ca. 245 m²! Heerlijke veranda, veel sfeer, rust en ruimte! Bijgebouw (ca. 85 m²) uitstekend geschikt voor mantelzorg, werken aan huis of bed & breakfast!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.vondellaan10ermelo.nl!

 

 

 

 

Lees verder >
villa
€ 895.000,- k.k.
Beatrixlaan 5 Verkocht onder voorbehoud!

Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van de geliefde villawijk “Koninginnebuurt”. Vlakbij het bos. Het gezellige centrum van Ermelo en NS-station op ca. 10 min fietsen en met de auto binnen 10 min op de A28.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.beatrixlaan5.nl!

 

Lees verder >
eengezinswoning
€ 595.000,- k.k.

Stijlvolle riante VILLA, onder architectuur gebouwd, met aangebouwde garage en zeer ruime achtertuin op het zuidwesten in de mooie Koninginnebuurt in het gezellige Ermelo. Ideaal als u op zoek bent naar wonen omringd door bos, heide en strand. Bouwjaar 1985. Woonopp. ca. 190 m². Perceel 880 m².

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.prinsclauslaan7.nl

 

 

 

Lees verder >
villa
€ 845.000,- k.k.

Exclusieve en stijlvolle VILLA met royale parkeer-/ hobbykelder, vrijstaande kantoor-/  praktijkruimte / atelier en een oranjerie. Onder architectuur gebouwd in 2005 en schitterend gelegen op een mooie zichtlocatie in de villawijk, dicht bij het centrum en het bos. Zeer fraai aangelegd perceel van ruim 3000 m².

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.harderwijkerweg47.nl!

Lees verder >
villa
€ 1.390.000,- k.k.

Royale BUNGALOW met dubbele garage en carport op een hoekperceel van ca. 1500 m² in de geliefde Dichtersbuurt! Woonopp. ca. 183 m²! Uitgebouwde lichte woonkamer, ruime keuken, 4 slaap-/ werkkamers, 2 badkamers. Alles gelijkvloers (m.u.v. een enkele trede). Fraai aangelegde tuin. Vlakbij het bos!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.bilderdijklaan15.nl!

Lees verder >
bungalow
€ 685.000,- k.k.

Mooi gelegen VRIJSTAANDE WONING met garage en een vrijstaand bijgebouw van maar liefst ca. 160 m²! Ideaal als u kantoor-/ bedrijf aan huis wilt, voor een gebruik als Bed & Breakfast, mantelzorg of voor uw hobby’s zoals auto’s of atelier! Kavel 861 m². Dicht bij het centrum en ook het NS-station en de A-28 zijn vlot te bereiken.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.dennenlaan28.nl!

 

 

Lees verder >
eengezinswoning
€ 699.000,- k.k.

Prachtig gelegen bouwkavel van circa 1515 m² met woonbestemming. De aankoop van meer of minder grond is bespreekbaar. Bouwblok 11 m x 15 m. Bouwhoogte max. 11 m. Op het perceel staat nu nog een loods van ca. 800 m³, aangesloten op gas, elektra, water en riolering. Locatie grenzend aan het bos!

Wilt u meer informatie over deze kavel met loods? Ga naar de unieke woningwebsite www.bosrand23a.nl!

 

 

Lees verder >
Bouwgrond
€ 495.000,- k.k.