Woningaanbod Exclusief

Aanbod in kaart

Zoeken via google maps
Irenelaan 8 Verkocht onder voorbehoud!

Riante halfvrijstaande villa met carport op een prachtig gelegen kavel van bijna 500 m²! Woonoppervlak ruim 150 m²! In 2000 is de woning fors uitgebouwd en op luxe wijze gemoderniseerd. Royale woonkamer, heerlijke woonkeuken en studeer-/ werkkamer op de begane grond. Zonnige tuin met veel privacy

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.irenelaan8.nl!

Lees verder >
eengezinswoning
€ 589.000,- k.k.

Sfeervolle VRIJSTAANDE JAREN-30 WONING met grote schuur, ruime oprit en fijne tuin rondom. Gelegen op een perceel van 558 m² in de geliefde wijk Ermelo-Oost dichtbij het bos. Woonop. ca. 97 m². Volledig gerenoveerd sinds 2010 o.a. al het leidingwerk, goed geïsoleerd en een nieuwe keuken en sanitair.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.hulstlaan3.nl!

Lees verder >
eengezinswoning
€ 499.500,- k.k.

Sfeervolle VILLA met aangebouwde ruime garage en carport op een perceel van 991 m². Woonoppervlak 192 m²! Woonkamer met vide en serre, keuken met eetkamer, slaapkamer en badkamer op begane grond. Achtertuin op het westen met veel privacy. Rustige locatie aan een brede laan vlakbij het Slingerbos!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.rooseveltlaan8.nl!

Lees verder >
villa
€ 845.000,- k.k.

Markante rietgedekte VILLA met dubbele rietgedekte garage gelegen op een prachtige locatie in de Dichtersbuurt. Kaveloppervlak 1503 m², woonopp. ca. 245 m²! Heerlijke veranda, veel sfeer, rust en ruimte! Bijgebouw (ca. 85 m²) uitstekend geschikt voor mantelzorg, werken aan huis of bed & breakfast!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.vondellaan10ermelo.nl!

 

 

 

 

Lees verder >
villa
€ 895.000,- k.k.

Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van de geliefde villawijk “Koninginnebuurt”. Vlakbij het bos. Het gezellige centrum van Ermelo en NS-station op ca. 10 min fietsen en met de auto binnen 10 min op de A28.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.beatrixlaan5.nl!

 

Lees verder >
eengezinswoning
€ 595.000,- k.k.
Prins Clauslaan 7 Open huis

Stijlvolle riante VILLA, onder architectuur gebouwd, met aangebouwde garage en zeer ruime achtertuin op het zuidwesten in de mooie Koninginnebuurt in het gezellige Ermelo. Ideaal als u op zoek bent naar wonen omringd door bos, heide en strand. Bouwjaar 1985. Woonopp. ca. 190 m². Perceel 880 m².

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.prinsclauslaan7.nl

 

 

 

Lees verder >
villa
€ 845.000,- k.k.

Exclusieve en stijlvolle VILLA met royale parkeer-/ hobbykelder, vrijstaande kantoor-/  praktijkruimte / atelier en een oranjerie. Onder architectuur gebouwd in 2005 en schitterend gelegen op een mooie zichtlocatie in de villawijk, dicht bij het centrum en het bos. Zeer fraai aangelegd perceel van ruim 3000 m².

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.harderwijkerweg47.nl!

Lees verder >
villa
€ 1.390.000,- k.k.

Royale BUNGALOW met dubbele garage en carport op een hoekperceel van ca. 1500 m² in de geliefde Dichtersbuurt! Woonopp. ca. 183 m²! Uitgebouwde lichte woonkamer, ruime keuken, 4 slaap-/ werkkamers, 2 badkamers. Alles gelijkvloers (m.u.v. een enkele trede). Fraai aangelegde tuin. Vlakbij het bos!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.bilderdijklaan15.nl!

Lees verder >
bungalow
€ 685.000,- k.k.

Mooi gelegen VRIJSTAANDE WONING met garage en een vrijstaand bijgebouw van maar liefst ca. 160 m²! Ideaal als u kantoor-/ bedrijf aan huis wilt, voor een gebruik als Bed & Breakfast, mantelzorg of voor uw hobby’s zoals auto’s of atelier! Kavel 861 m². Dicht bij het centrum en ook het NS-station en de A-28 zijn vlot te bereiken.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.dennenlaan28.nl!

 

 

Lees verder >
eengezinswoning
€ 699.000,- k.k.