Waarom u kiest voor Van Diest

24352_Dreamstime meisje op oranje bank.jpg
24347_Dreamstime rode muur oranje accenten.jpg

Snelle verkoop door actieve manier van werken
Een bord in de tuin en uw pand op Funda en dan afwachten is niet genoeg om uw pand snel en goed verkocht te krijgen. Daarvoor is een goede verkoopstrategie, vakkennis en vooral een actieve manier van werken noodzakelijk.

Hoge verkoopprijs door scherpe onderhandelingen
Als ervaren onderhandelaar halen wij er uit wat er in zit. Dat betekent voor u een betere opbrengst. Een goede makelaar verdient zich daarom zelf dubbel en dwars terug.

Al meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij
Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de makelaardij. Onze ervaring als makelaar en onze juridische kennis geeft u de zekerheid dat de verkoop in goede handen is.

Lid NVM, dus aanbod wordt geplaatst op Funda
Van Diest & Van Diest Regiomakelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dat is voor u een garantie voor vakkennis en kwaliteit. NVM makelaar wordt je dan ook niet zomaar. NVM makelaars mogen hun aanbod plaatsen op Funda, de best bezochte woonsite van Nederland en dus dè site voor de verkoop van uw woning. Wij verzorgen via uitstekend fotowerk en pakkende teksten een perfecte presentatie op Funda waardoor uw woning extra opvalt. Dat zorgt voor meer bezichtigingen.

Ouderwetse service, de klant is bij ons koning
We zijn een heel modern bedrijf, maar ouderwets in onze klantbehandeling. Bij ons bent u geen nummer, maar kunt u rekenen op een persoonlijke en klantvriendelijke benadering.

Gemak: wij regelen alles van A – Z
Een woning verkopen is erg arbeidsintensief. Het verzorgen van fotowerk en internetplaatsingen, teksten en brochures maken, advertenties regelen, informatieverzoeken afhandelen, Open Huis organiseren, klanten benaderen en voorlichten, bezichtigingen regelen en uitvoeren, onderhandelen, de koopakte opstellen, afwikkelen naar de notaris, de eindinspectie enz enz.. Er komt veel meer bij kijken dan u denkt. Wij nemen al het werk voor u uit handen en zorgen bovendien voor een beter resultaat dan wanneer u het zelf zou doen.

Gunstige tarieven
Ons nieuwe kantoor is opgezet met een totaal nieuwe formule. Er is veel geïnvesteerd in internet en automatisering. Dit leidt tot lagere kantoorkosten en daarmee tot gunstige tarieven voor onze klanten. 

Geef uw panden Van Diest in handen!