De mensen

1132667_5b-Betty_4website.jpg

 

Betty van Dodewaard

Is adjunct-directeur en tevens gecertificeerd NVM makelaar bij ons kantoor. De combinatie van zakelijkheid en mensenwerk is wat haar zo aanspreekt in het makelaarsvak. Maakt graag de verkoopteksten op zo’n manier dat daarmee de aandacht wordt gevangen van de potentiële koper. Vindt woningen veel meer dan vierkante meters en ligging. Gaat voor het beste resultaat voor haar opdrachtgevers, zowel financieel als het mogelijk maken van nieuwe woonwensen. Zet haar vrouwelijke intuïtie in bij het “matchmaken” tussen mensen en huizen. Is schippersdochter, woonde van 1982 tot 1988 in Ermelo en sindsdien in Harderwijk. Woont samen met Erica en is trotse moeder van drie kinderen: Lilian en Guido die al studeren en op kamers wonen en Milou die op de middelbare school zit. Houdt van hardlopen (het liefst in de mooie bossen van Harderwijk en Ermelo), dansen, gezellige avonden met familie en vrienden, dieren en meegaan naar de manege met haar jongste dochter.

1132665_Alexandra.jpg

 

Alexandra van den Bosch

Is werkzaam als Assistent / Kandidaat-makelaar bij ons op kantoor. Samen met de andere dames op kantoor regelt ze alle zaken met betrekking tot de verkoop van uw woning. Van het aanmelden van de woningen, het plannen van afspraken tot het opstellen van koopovereenkomsten. Zij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Daarnaast is Alexandra actief in de buitendienst ter ondersteuning van de makelaars. Ze houdt ervan om potentiële kopers de mogelijkheden van een woning te laten zien en gaat bij de verkoop van een woning voor de beste deal. Hierbij staat een persoonlijke benadering voorop.
Alexandra woont samen met Matthijs en haar kinderen Matthijs (jr) en Iris in Amersfoort. In haar vrije tijd leest ze graag een boek en houdt van reizen. Samen met Matthijs stapt ze regelmatig op de fiets om de omgeving verder te verkennen.

 

1132666_1b-Henk_4website.jpg


mr. Henk van Diest

Is gecertificeerd NVM makelaar en taxateur. Is naast makelaar ook actief als Makelaarscoach om andere makelaars te helpen bij hun bedrijfsvoering. Houdt van actief verkopen en scherp onderhandelen om voor zijn klanten het beste resultaat te behalen. Is lid van de NVM vakgroep wonen. Hecht belang aan het behalen van topresultaten. Henk heeft de makelaardij met de paplepel ingegoten gekregen: vader Harry van Diest en moeder Willy van Diest waren al NVM makelaars. In 1970 startten zij Van Diest & Van Diest makelaars in Ermelo. Henk koos voor de makelaardij in plaats van een juridische carrière. Startte in 1994 samen met Marjolein de vestiging in Harderwijk. Verkocht de kantoren in 1998. Werkte vervolgens als makelaar en als regiodirecteur in Utrecht en Amersfoort, later ook als makelaar in het Gooi. Kan het ondernemen niet laten, en start daarom met zijn vrouw opnieuw een makelaarskantoor voor Ermelo, Harderwijk e.o. Is getrouwd met Marjolein. Houdt van stoeien met zijn drie kinderen, fotografie, mountainbiken in de bossen en snoekvissen in de polder.

1132668_2b-Marjolein_4website.jpg

 

Marjolein van Diest

Is mede-oprichter van Van Diest & Van Diest Regiomakelaars en vormt samen met Henk de directie. Geniet erg van het persoonlijke contact met de klant. ‘Het verkopen van een huis is soms net koppelen!’ Denkt graag mee met verkopers maar ook met de kijkers, waardoor er een optimale match gemaakt kan worden tussen partijen. Is pas tevreden als ook de klant tevreden is. Getrouwd met Henk van Diest, moeder van Rozemarijn, Liselotte en Jasper. Is een echt mensenmens en houdt van gezelligheid, praise- en aanbiddingsmuziek, family-time, spannende boeken en dito films, een knapperend haardvuur, wandelen en winkelen (wat zij ‘Textiel-therapie’ noemt!) en het vertalen van Engelstalige sprekers in kerken en conferenties. Haar nieuwste hobby is het schrijven van romans; zij begon met het voltooien van de roman die haar moeder (Julia Burgers-Drost) heeft nagelaten, ‘Niet alleen maar samen’ (2014). In 2015 verscheen ‘Zeer oud zeer’. Veel van haar inspiratie doet zij op in haar werk als makelaar!

1132670_Miranda-def.jpg

 

Miranda Brouwer

Als je ons belt dan heb je grote kans dat je Miranda aan de lijn krijgt. Sinds april 2019 is zij werkzaam bij Van Diest & Van Diest. Miranda heeft altijd al interesse voor het vak makelaardij gehad. Door haar rol als commercieel secretaresse kan ze nu  deze interesse en haar  persoonlijke kwaliteiten mooi samenvoegen. Samen met Alexandra runt ze de binnendienst van het plannen van afspraken, het plaatsen van advertenties tot het maken van koopaktes en het aanmelden van woningen op internet. Doordat Miranda sinds een aantal jaren in Harderwijk woont en geboren en getogen is in Ermelo, kent zij het marktgebied goed. Miranda is een echt mensen mens, ze geniet er dan ook erg van om haar  vrije tijd door te brengen met haar gezin, familie en vrienden.  Ook houdt ze van reizen en lekker eten. Ze is sportief aangelegd en doet dan ook graag haar sportschoenen aan om wat energie op te doen tijdens een sportieve activiteit in de buitenlucht.