De mensen

1029144_5b-Betty_4website.jpg

 

 

Betty van Dodewaard

Is adjunct-directeur en tevens gecertificeerd NVM makelaar bij ons kantoor. De combinatie van zakelijkheid en mensenwerk is wat haar zo aanspreekt in het makelaarsvak. Maakt graag de verkoopteksten op zo’n manier dat daarmee de aandacht wordt gevangen van de potentiële koper. Vindt woningen veel meer dan vierkante meters en ligging. Gaat voor het beste resultaat voor haar opdrachtgevers, zowel financieel als het mogelijk maken van nieuwe woonwensen. Zet haar vrouwelijke intuïtie in bij het “matchmaken” tussen mensen en huizen. Is schippersdochter, woonde van 1982 tot 1988 in Ermelo en sindsdien in Harderwijk. Woont samen met Erica en is trotse moeder van drie kinderen: Lilian en Guido die al studeren en op kamers wonen en Milou die op de middelbare school zit. Houdt van hardlopen (het liefst in de mooie bossen van Harderwijk en Ermelo), dansen, gezellige avonden met familie en vrienden, dieren en meegaan naar de manege met haar jongste dochter.

1033627_1b-Henk_4website.jpg

 

 

mr. Henk van Diest

Is gecertificeerd NVM makelaar en taxateur. Is naast makelaar ook actief als Makelaarscoach om andere makelaars te helpen bij hun bedrijfsvoering. Houdt van actief verkopen en scherp onderhandelen om voor zijn klanten het beste resultaat te behalen. Is lid van de NVM vakgroep wonen. Hecht belang aan het behalen van topresultaten. Henk heeft de makelaardij met de paplepel ingegoten gekregen: vader Harry van Diest en moeder Willy van Diest waren al NVM makelaars. In 1970 startten zij Van Diest & Van Diest makelaars in Ermelo. Henk koos voor de makelaardij in plaats van een juridische carrière. Startte in 1994 samen met Marjolein de vestiging in Harderwijk. Verkocht de kantoren in 1998. Werkte vervolgens als makelaar en als regiodirecteur in Utrecht en Amersfoort, later ook als makelaar in het Gooi. Kan het ondernemen niet laten, en start daarom met zijn vrouw opnieuw een makelaarskantoor voor Ermelo, Harderwijk e.o. Is getrouwd met Marjolein. Houdt van stoeien met zijn drie kinderen, fotografie, mountainbiken in de bossen en snoekvissen in de polder.

1033626_2b-Marjolein_4website.jpg

 

 

Marjolein van Diest

Is mede-oprichter van Van Diest & Van Diest Regiomakelaars en vormt samen met Henk de directie. Geniet erg van het persoonlijke contact met de klant. ‘Het verkopen van een huis is soms net koppelen!’ Denkt graag mee met verkopers maar ook met de kijkers, waardoor er een optimale match gemaakt kan worden tussen partijen. Is pas tevreden als ook de klant tevreden is. Getrouwd met Henk van Diest, moeder van Rozemarijn, Liselotte en Jasper. Is een echt mensenmens en houdt van gezelligheid, praise- en aanbiddingsmuziek, family-time, spannende boeken en dito films, een knapperend haardvuur, wandelen en winkelen (wat zij ‘Textiel-therapie’ noemt!) en het vertalen van Engelstalige sprekers in kerken en conferenties. Haar nieuwste hobby is het schrijven van romans; zij begon met het voltooien van de roman die haar moeder (Julia Burgers-Drost) heeft nagelaten, ‘Niet alleen maar samen’ (2014). In 2015 verscheen ‘Zeer oud zeer’. Veel van haar inspiratie doet zij op in haar werk als makelaar!

1032524_3b-Thea_4website.jpg

 

 

Thea Visser

Werkt sinds januari 2015 als officemanager bij Van Diest & Van Diest Regiomakelaars en voelt zich inmiddels helemaal thuis in de makelaardij. Samen met Charlotte regelt ze alle zaken op kantoor, van het plannen van afspraken, het plaatsen van advertenties tot het maken van koopaktes en het aanmelden van de woningen op internet. Thea is geboren en getogen in Friesland. In 2005 is ze verhuisd naar Zeewolde en sinds 2014 woont ze in Harderwijk. Zij is getrouwd met Jan Tonny en moeder van een dochter Myrle en een zoon Joran. In haar vrije tijd leest ze graag een boek, luistert muziek en brengt ze de zaterdagen voornamelijk door op het korfbalveld. Verder houdt ze van tuinieren. Ook geniet ze graag van de mooie natuur op de Veluwe.