Zoek woningen

Plaats
Types
van
tot
Adres

Aanbod in kaart

Zoeken via google maps

Zoekresultaat

28 objecten
1 | 2 | 3 | 4
Operettedreef 35 Nieuw in de verkoop!

Met dit bovenste appartement in dit kleinschalige appartementen gebouw heeft u een uniek object voor ogen. Opvallend zijn het ruime woonoppervlak (141m2) en het prachtige uitzicht over de parkachtige omgeving. Een heerlijk zonnig balkon (loggia) met zonnewering maakt het geheel compleet. U bent van harte welkom.

 

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.operettedreef35.nl!

Jan van Malesteinweg 5 Verkocht onder voorbehoud!

Vrijstaand huis op bijna 1000 m2 grond nabij het centrum van Ermelo dat is toch wel uniek te noemen. De woning staat in een sfeervolle straat op loopafstand van de winkels. Door de kavelgrootte zijn er veel mogelijkheden met de woning. De woning is gebouwd in 1999 en is zeer goed onderhouden. Kortom een buitenkans!

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.janvanmalesteinweg5.nl!

 

Royale BUNGALOW op loopafstand van het centrum! Fraaie en rustige ligging aan een hofje. Imposante woonkamer met hoog plafond. Drie ruime slaap-/werkkamers en twee badkamers op de begane grond. In het souterrain oa. een 4e slaapkamer en de inpandige garage. Tuin rondom met veel privacy.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.meinwerkstraat7.nl!

Karakteristieke VRIJSTAANDE JAREN-30 VILLA met garage en een heerlijke tuin rondom met veel privacy. Prachtige en rustige locatie in de geliefde Dichtersbuurt, aan de rand van de bossen van De Hoge Veluwe - een van de mooiste natuurparken in Nederland! Ook het centrum van Ermelo en ontsluitingswegen naar de A28 en N302 zijn dichtbij.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de woningwebsite www.vondellaan11.nl!

Laan 1940 - 1945 59 Verkocht onder voorbehoud!

Over de volledige breedte uitgebouwde TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING met ruim 8 meter lange garage en fijne tuin op het zuidwesten. Gelegen aan een gezellig hofje met groenvoorziening en op loopafstand van het centrum. Stijlvolle architectuur, gebouwd in 2004. Woonoppervlak ca. 134 m².

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.laan1940-194559.nl!

Deventerweg 17 Verkocht onder voorbehoud!

Mooi gelegen MAISONNETTE met nokverhogende dakkapel. Eerste verd.: ruime woonkamer, keuken, balkon, badkamer en één slaapkamer. Tweede verd.: vaste trap, nog twee slaapkamers! Woonopp. ca. 89 m². Dakisolatie en volledige glasisolatie. Vrij uitzicht voorzijde. Vlakbij winkelcentrum en het bos!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.deventerweg17.nl!

Davelaarsgoed 14 Verkocht onder voorbehoud!

Comfortabele SEMI-BUNGALOW met garage op een prachtig gelegen hoekperceel. Aan de voorzijde en vanuit de achtertuin vrij uitzicht op groen! B.g.: lichte woonkamer, open keuken, ruime slaapkamer en badkamer. 1e  verdieping extra slaapkamer en badkamer. Woonopp. ca. 124 m². Bouwjaar 2008.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.davelaarsgoed14.nl!

Spakenburgpad 2 Verkocht onder voorbehoud!

Prachtig gelegen HOEKWONING met garage en achtertuin op het zuidwesten! Voorzijde uitzicht op brede groenvoorziening en het Wolderwijd! Ideale locatie voor surfen, zeilen, zwemmen of genieten op één van de strandjes. Z-vormige woonkamer, keuken 2002, sanitair 2009, 4 slaapkamers. Volledige isolatie.  

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.spakenburgpad2.nl!

Spieghelstraat 16 Verkocht onder voorbehoud!

Uitgebouwde TUSSENWONING met nokverhoging en zonnige achtertuin (W). Sfeervolle woonkamer met erker, uitgebouwde woonkeuken, ruime bijkeuken, badkamer met douche en 4 slaapkamers. Goed onderhouden. Woonoppervlak 79 m² en op de 2e verdieping nog ca. 14,5 m² vloeropp. Winkelcentrum vlakbij.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.spieghelstraat16.nl!

1 | 2 | 3 | 4