Zoek woningen

Plaats
Types
van
tot
Adres

Aanbod in kaart

Zoeken via google maps

Zoekresultaat

33 objecten
1 | 2 | 3 | 4
Kanoweg 57 Nieuw in de verkoop!

Deze in de jaren ’60 gebouwde eengezinswoning staat op een prachtige plek in de straat. Veel vrijheid voor de deur en achter een dubbele garage. De woning is in 1975 uitgebouwd waardoor een fijne ruime woonkamer is ontstaan. Tevens is er toen een handige bijkeuken gecreëerd. Ruimte met mogelijkheden.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.kanoweg57.nl!

Vondellaan 10 Nieuw in de verkoop!

Markante rietgedekte VILLA met dubbele rietgedekte garage gelegen op een prachtige locatie in de Dichtersbuurt. Kaveloppervlak 1503 m², woonopp. ca. 245 m²! Heerlijke veranda, veel sfeer, rust en ruimte! Bijgebouw (ca. 85 m²) uitstekend geschikt voor mantelzorg, werken aan huis of bed & breakfast!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.vondellaan10ermelo.nl!

 

 

 

 

Van Pallandtlaan 1 Nieuw in de verkoop!

Uitgebouwde HOEKWONING met binnendoor toegankelijke praktijkruimte / mogelijkheid mantelzorg. Parkeren op eigen terrein. Geliefde locatie, vrije ligging, alleen bestemmingsverkeer. Royale woonkamer en woonkeuken, 4 ruime slaapkamers! Woonopp. ca. 150 m²! Diepe achtertuin met veranda!

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.vanpallantlaan1.nl!

Tuinfluiterstraat 4 Nieuw in de verkoop!

Royaal uitgebouwde TUSSENWONING met berging en carport, gelegen aan een gezellig hofje! De woonkamer is maar liefst 3 meter verlengd, voorzien van een lichtstraat en openslaande tuindeuren en er is een handig achterportaal gerealiseerd. Ook boven veel ruimte met in totaal vijf slaap-/ werkkamers!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.tuinfluiterstraat4.nl!

Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van de geliefde villawijk “Koninginnebuurt”. Vlakbij het bos. Het gezellige centrum van Ermelo en NS-station op ca. 10 min fietsen en met de auto binnen 10 min op de A28.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.beatrixlaan5.nl!

 

Over de volledige breedte uitgebouwde TUSSENWONING met garage en carport. Geliefde locatie aan de rand van de Groevenbeekse heide! Geweldige woonkeuken 2017 met royale opstelling van ongekende topklasse! Prachtige afscheiding tussen woonkamer en woonkeuken voorzien van gashaard.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.delareystraat190.nl!

Ds. Medenbachweg 40 Verkocht onder voorbehoud!

Aan de rand van het centrum gelegen SEMI-BUNGALOW met garage en berging. Voorzijde vrij uitzicht! Ruim 20 meter diepe achtertuin! Begane grond 1 slaapkamer en badkamer. Eerste verdieping ruime overloop en grote slaapkamer ( 2e slaapkamer mogelijk). Naar eigen inzicht te moderniseren. Perceel 556 m².

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.dsmedenbachweg40.nl!

Goed onderhouden TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING met verlengde garage, carport en oprit. Brede achtertuin op het zuidwesten met veranda (2013)! Perceel 271 m². Geliefde en rustige locatie in Ermelo-Oost op ca. 100 meter van het bos! Volledig geïsoleerd en in 2013 zijn 18 zonnepanelen geplaatst!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.meidoornlaan6.nl!

 

 

Van Pallandtlaan 3 Verkocht onder voorbehoud!

Uitgebouwde TUSSENWONING met een mooi vrije ligging. Speeltuin achter. Woonkamer voorzijde, heerlijke woonkeuken met luxe opstelling, 1e verd. badkamer met douche en toilet, 3 slaapkamers, 2e verd. ruime slaapkamer met dakkapel. Woonoppervlak ca. 114 m². Perceel 155 m². Bouwjaar 1987

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.vanpallandtlaan3.nl!

1 | 2 | 3 | 4