Woningaanbod Exclusief

Aanbod in kaart

Zoeken via google maps
Vondellaan 10 Nieuw in de verkoop!

Markante rietgedekte VILLA met dubbele rietgedekte garage gelegen op een prachtige locatie in de Dichtersbuurt. Kaveloppervlak 1503 m², woonopp. ca. 245 m²! Heerlijke veranda, veel sfeer, rust en ruimte! Bijgebouw (ca. 85 m²) uitstekend geschikt voor mantelzorg, werken aan huis of bed & breakfast!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.vondellaan10ermelo.nl!

 

 

 

 

Lees verder >
villa
€ 895.000,- k.k.

Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van de geliefde villawijk “Koninginnebuurt”. Vlakbij het bos. Het gezellige centrum van Ermelo en NS-station op ca. 10 min fietsen en met de auto binnen 10 min op de A28.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.beatrixlaan5.nl!

 

Lees verder >
eengezinswoning
€ 595.000,- k.k.
Horloseweg 6 Verkocht onder voorbehoud!

Met de stad om de hoek, toch wonen in het groen. Dat kan hier bij uitstek. Op dit prachtig ingerichte perceel van 3.730m2 staat een zeer vriendelijk en ruime vrijstaande woning met vrijstaande schuur/garage en carport. Recent prachtig opgeknapt aan de buitenzijde en zeer goed onderhouden. 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.horloseweg6.nl!

 

Lees verder >
eengezinswoning
€ 725.000,- k.k.
Jan van Malesteinweg 5 Verkocht onder voorbehoud!

Vrijstaand huis op bijna 1000 m2 grond nabij het centrum van Ermelo dat is toch wel uniek te noemen. De woning staat in een sfeervolle straat op loopafstand van de winkels. Door de kavelgrootte zijn er veel mogelijkheden met de woning. De woning is gebouwd in 1999 en is zeer goed onderhouden. Kortom een buitenkans!

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.janvanmalesteinweg5.nl!

 

Lees verder >
eengezinswoning
€ 509.000,- k.k.
Vondellaan 11 Verkocht onder voorbehoud!

Karakteristieke VRIJSTAANDE JAREN-30 VILLA met garage en een heerlijke tuin rondom met veel privacy. Prachtige en rustige locatie in de geliefde Dichtersbuurt, aan de rand van de bossen van De Hoge Veluwe - een van de mooiste natuurparken in Nederland! Ook het centrum van Ermelo en ontsluitingswegen naar de A28 en N302 zijn dichtbij.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de woningwebsite www.vondellaan11.nl!

Lees verder >
villa
€ 770.000,- k.k.

Stijlvolle riante VILLA, onder architectuur gebouwd, met aangebouwde garage en zeer ruime achtertuin op het zuidwesten in de mooie Koninginnebuurt in het gezellige Ermelo. Ideaal als u op zoek bent naar wonen omringd door bos, heide en strand. Bouwjaar 1985. Woonopp. ca. 190 m². Perceel 880 m².

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.prinsclauslaan7.nl

 

 

 

Lees verder >
villa
€ 845.000,- k.k.

Exclusieve en stijlvolle VILLA met royale parkeer-/ hobbykelder, vrijstaande kantoor-/  praktijkruimte / atelier en een oranjerie. Onder architectuur gebouwd in 2005 en schitterend gelegen op een mooie zichtlocatie in de villawijk, dicht bij het centrum en het bos. Zeer fraai aangelegd perceel van ruim 3000 m².

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.harderwijkerweg47.nl!

Lees verder >
villa
€ 1.390.000,- k.k.

Royale BUNGALOW met dubbele garage en carport op een hoekperceel van ca. 1520 m² in de geliefde Dichtersbuurt! Woonopp. ca. 183 m²! Uitgebouwde lichte woonkamer, ruime keuken, 4 slaap-/ werkkamers, 2 badkamers. Alles gelijkvloers (m.u.v. een enkele trede). Fraai aangelegde tuin. Vlakbij het bos!

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.bilderdijklaan15.nl!

Lees verder >
bungalow
€ 685.000,- k.k.

Mooi gelegen VRIJSTAANDE WONING met garage en een vrijstaand bijgebouw van maar liefst ca. 160 m²! Ideaal als u kantoor-/ bedrijf aan huis wilt, voor een gebruik als Bed & Breakfast, mantelzorg of voor uw hobby’s zoals auto’s of atelier! Kavel 861 m². Dicht bij het centrum en ook het NS-station en de A-28 zijn vlot te bereiken.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Ga naar de unieke woningwebsite www.dennenlaan28.nl!

 

 

Lees verder >
eengezinswoning
€ 699.000,- k.k.